BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kärrtorp

Söderarmsvägen 9 3tr

  • 2.5 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 2743
  • 612
  • 2289
Värdera din bostad

Beskrivning

Läge läge läge - grönskande omgivningar, underbart lugnt och rogivande - i bästa sydvästläge!

Välkommen till denna mycket välplanerade och charmiga mini-3a i utmärkt skick i populära Kärrtorp. En mycket väldisponerad planlösning var man verkligen har nyttjat bostadens ytor optimalt och som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. 

Här möts man av en lägenhet med ett väldisponerat kök, stambytt badrum, rogivande sovrum och ett vardagsrum med utgång till balkong i bästa solläge, finns även ett mindre sovrum eller arbetsrum - perfekt för hemmajobb, eller barnrum. Möjligheterna är bra att skapa ett flexibelt boende i denna lägenhet. Närhet till t-bana och bussar. Lägenheten har en mycket trivsam planlösning och bra förvaring.

- utmärkt sydvästläge
- närhet t-bana & bussar
- lugn & trivsam gata samt område
- välskött förening

VARDAGSRUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet. Utgång till balkongen i bästa sydvästläge och minimalt med insyn. 

SOVRUM 1 & 2
Ett genröst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Ett utmärkt lite mindre sovrum som blir perfekt som barnrum eller arbetsrum. 

BADRUM
Stambytt badrum med helkaklade väggar. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ samt dusch.

KÖK
Ett fint och optimalt planerat kök med fokus på matlagning. Ett kök där funktionaliteten verkligen står i centrum och kocken har exakt det som behövs. Kyl/frys, ugn, spis, bra förvaring och arbetsytor, spisfläkt.

HALL
En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt inbyggda garderober. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd samt en matkällare.