BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 130, vån 9

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 3.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Milsvid utsikt från våning 9! Det är inte ofta tvåor med den här utsikten är till salu. Den här bostaden bör tilltala den som söker något extra. Här bor du näst högst upp i huset med milsvid utsikt in mot centrala Stockholm. Här finns också en underbar inglasad balkong som blir till ett extrarum under större delen av året. Kök och vardagsrum är separerade vilket ger goda möbleringsmöjligheter. För den som hellre föredrar en öppen planlösning så går väggen däremellan att ta ned. Från kök och vardagsrum får du en underbar utsikt som blir extra effektfull kvällstid. Sovrummet är i bra storlek och har gott om garderobsförvaring. Badrummet är bland annat utrustat med golvvärme, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Fönsterpartierna åt två håll i kombination med det höga och fria läget gör hemmet riktigt ljust och trivsamt.

Omtyckt BRF där månadsavgiften har varit oförändrad sedan första inflytt år 2009. Som boende här har du tillgång till ett rymligt förråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra. Planer finns bland annat på att bygga ett orangeri på gården mellan husen.

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knutpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C


Hall
Redan från hallen avslöjas vilken fin bostad som väntar, utsikten gör sig påmind från nästan alla vrår. Hallen är alldeles lagom i storlek med plats för ytterkläder och skor. Ett stort plus är att bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett stort förråd som är beläget i "grannhuset".

Sovrum 
Rymligt sovrum med gott om garderobsförvaring längs ena väggen. Här finns plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. Från fönsterpartierna har du en trevlig utsikt över omgivningen. Väggarna går i en sober grön nyans. 

Badrum 
Smakfullt badrum med bl.a härlig golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Här finns också badkar, WC, handfat med kommod och badrumsskåp.

Kök
Köket bjuder verkligen in till matlagning och umgänge! Härifrån har du en fantastisk utsikt in över Stockholms centrala delar. Extra effektfull blir utsikten kvällstid. Ett matbord går att duka upp för 4-6 personer.
Köket har gott om skåpförvaring och bänkyta. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, hällspis och mikro.

Vardagsrum 
Trevligt sällskapsrum med fint ljusinsläpp, magisk utsikt och gott om möblerbar yta. Här finns plats för soffa, TV-möbel, soffbord och en bokhylla. Intill gavelfönstret finns den perfekta platsen för en läsfåtölj. 
För den som önskar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum så går väggen att ta ned. 

Balkong
Underbar inglasad balkong med milsvid utsikt och trevliga soltimmar! Inglasningen gör dessutom att balkongen går att nyttja större delen av året. Här kommer många dagar att tillbringas. Plats finns för en utemöbel och blommor.