BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Tollarevägen 26, 7/7 tr

  • 5 rum och kök
  • 106 kvm
  • Såld
  • 3783
  • 545
  • 2429
Värdera din bostad

Beskrivning

Föreningens bästa 5:a på egen våning högst upp i huset med fönster i fyra vädersträck och även högsta punkten i Tollare. Ingen insyn i bostaden och planlösningen är optimal. Här bor du med en vacker milsvid utsikt från samtliga fönster med sol hela dagen på någon av de två balkongerna och vacker sjöutsikt. Den stora balkongen från vardagsrummet har sol från ca kl 11:00 till solnedgång. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer soffgrupp, tv-möbler och matbord för middagsbjudningar, samt den härliga kaminen. Från vardagsrummet når man en av bostadens stora balkonger som har områdets bästa sydvästläge med fri utsikt i högt läge där du kan se mot Nacka Forum, Hammarbybacken och Globen. Här kommer du få magiska solnedgångar. Balkongen är stor och rymmer både en matgrupp och en loungemöbel.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Stilrent och modernt med ljusgråa skåpsluckor och bänkskiva i sten. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har fyra sovrum. Det stora sovrummet är väl tilltaget och rymmer enkelt en dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt österläge med förmiddagssol. Balkongen är stor och rymmer sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum har även det ett härligt ljusinsläpp. Här ryms säng och skrivbord. Bostadens tredje rum är inrett som kontor med skrivbord, bokhylla och fåtölj. Det fjärde rummet används idag som hemmagym.

I bostaden finns även ett förråd som kan användas för förvaring eller som klädkammare. 

Två stora helkaklade badrum med grått klinkergolv och kakel på väggarna. Det stora badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Bra förvaring i form av skåp. Det andra badrummet har dusch, wc och handfat.

Båtplatser finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. 

Ett förråd tillhör bostaden på ca 7 kvm som nås via hissen ner mot garaget. 

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Takvåning med fönster i alla fyra vädersträck. Vackert ljusinsläpp i hela bostaden. 
- Två stora balkonger med fin utsikt.
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 7 kvm som nås från hissen
- Parkering i garage går att hyra, direkt access från trapphuset med hiss
- Gym, Yogastudio, Närlivs och bageri utanför porten
- Ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen
- Busshållplats ett stenkast från porten
- Garage nås direkt via trapphuset med hiss
- Garageplats finns att tillgå