BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Bergsundsgatan 12, vån 5

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • 4.020.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

** Balkong, Lediga P-platser, I stort sett skuldfri förening **

Välkommen till en perfekt planerad 2:a belägen högt upp i huset med en härlig balkong i soldränkt västerläge. Denna klassiska funkisfastighet uppfördes 1939 och i bostaden finns bevarad charm i tidstypiska detaljer som fönsterbrädor i natursten och fina fönster med spanjoletter. Lägenhetens generösa fönsterytor skapar en ljus och mycket luftig atmosfär. I stort sett skuldfri förening som äger marken och har ett välskött hus. Föreningen bjuder även på en övernattningslägenhet samt en stor gemensam takterrass, perfekt för mysiga grillkvällar med familj och vänner. Ett boende och en boendemiljö att trivas i året runt!

Attraktiv boendemiljö vid Mälaren
Närheten till såväl natur och badplatser som trendiga caféer och restauranger ger en underbar boendemiljö. Från porten är det endast lite drygt 100 m till Mälarens glittrande vatten. Varför inte börja dagen med en motionsrunda Långholmen runt och avsluta med ett skönt dopp.

Generellt om lägenheten

Suterränghus
Huset är byggt i suterräng med 5 våningar mot Bergsundsgatan och 9 våningar mot baksidan. Denna lägenhet vetter mot baksidan och ligger här på våning 5 av 9.

Vardagsrum – Rymligt och lättmöblerat
Härligt vardagsrum med god möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för såväl soffgrupp, som matbord och övrigt passande möblemang. Från rummet når man även lägenhetens balkong som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. 

Balkong – Soligt sydvästläge
Härlig balkong med gott om plats för bord och stolar. Här kan man i lugn och ro luta sig tillbaka och njuta av och solen och sommaren.

Hemtrevligt kök - Fokus på umgänge
Hemtrevligt kök med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en skön harmoni med fina sociala ytor. Köksutrustningen består av gasspis, inbyggd ugn, spisfläkt samt integrerad kyl och frys. Snygg mosaik ovan bänkytor i ek ger köket det lilla extra.

Sovrum
Mysigt sovrum med ett stort fönster. I rummet finns plats för både dubbelsäng och annat passande möblemang.

Badrum
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, tvättställ, toalett, badrumsskåp och handdukstork.

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. För förvaring finns en rymlig garderobsvägg. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.

Övrigt 
I lägenhetsförteckningen är bostaden registrerad som en 1:a men lägenheten är ombyggd och disponeras idag som en 2:a.