BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hunnebergsvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa med underbar balkong med sol under hela dagen och kvällen. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök med charmiga detaljer kvar. Avskiljt sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat med komod, möjlighet att installera tvättmaskin vid önskemål.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Grönskande omgivning helt utan insyn. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslagen kvällssol.  Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och smarta arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som diskmaskin, kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Här har man tagit hänsyn till originalkänslan.
Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor. 

Brf Tranan 7-9 är en mycket välskött förening med 17 lägenheter samt 1 hyresrätt. Lågt belånad och välplanerad förening. Föreningen förfogar över tvättstuga med 2 maskiner, 1 tumlare samt ett torkskåp. Vidare finns förråd till alla lägenheter.

- Välskött förening
- Balkong i söderläge utan insyn
- Charmiga originaldetaljer
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Lugnt område
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.