BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Orrfjärdsgränd 34

  • 3 rum och kök
  • 72.5 kvm
  • Såld
  • 4089
  • 705
  • 7802
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Lummigt läge helt utan insyn
Här bor du i en klockren och ljus lägenhet med generös takhöjd. Fri från insyn och utsikt mot lummig omgivning och Södermalm. Mysigt läge med trädsus och fågelkvitter som närmsta granne.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en garderober som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. Ljust och rymligt vardagsrum med generös takhöjd. Här finns gott om plats för matbord, soffgrupp, fåtölj och övrig möblering så som tv-möblel. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Ena sovrummet disponeras idag som barnrum. Hemtrevligt och gediget kök. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis och fläkt samt diskmaskin. Gott om plats för arbetsytor och förvaring. Matplats för sällskap om ca 4-6 personer.  Från köket nås lägenhetens balkong belägen mot föreningens mysiga och tidtypiska innergård. Stambytt och fräscht och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, handfat, dusch och förvaring.

- Utsikt
- Sällan till salu
- Rogivande läge
- Insynsskyddad
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Högt i tak
- Bevarat original
- Helkaklat och renoverat badrum
- Goda möjligheter till parkeringsplats
- Bra förvaring
- Välskött förening med låg belåning
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Gångavstånd till Årstaberg, Årstaviken, Gullmarsplan och Årsta torg
- Cykelavstånd till Södermalm
- Du når Stockholms central på ca 7 min med pendeltåget

Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen består av 148 lägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt och är i juridisk mening en äkta bostadsrättsförening. Mycket välskött och stabil förening med ordning och reda på finanserna.