BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 164, vån 7

  • 3.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 84.5 kvm
  • 4.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett underbart hem väntar här på Folkparksvägen 164. Smakfullt nyrenoverat kök med matplats som går att duka upp för många gäster. Stort vardagsrum med trevliga sällskapsytor och burspråk. Från bostadens största sovrum nås den inglasade balkongen som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Från balkongen har du en härlig vy över omgivningen och den gröna innergården. 
De två sovrummen är i bra storlek, från det största sovrummet nås dessutom en walk-in-closet. För den som inte är i behov av en klädkammare kan utrymmet nyttjas som hemmakontor eller hobbyrum. Badrummet är rymligt och bl.a utrustat med tvättmaskin torktumlare.

Omtyckt förening med möjlighet för de boende att hyra/nyttja flertalet gemensamma ytor såsom garage, bastu, pool, gym, festlokal och två övernattningslägenheter.

Nuvarande ägare har trivts riktigt bra både i bostaden och området. En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker. 
Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm
Omtyckta förskolor- och skolor finns på nära avstånd, likväl populära lekparker. 

Hall
Trevlig hall med plats för ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns en inbyggd garderob och på motsatt sida finns plats för en hatthylla och liknande hyllsystem som nuvarande ägare har. Från hallen får du en trevlig vy över kök och vardagsrum. 

Badrum 
Härligt badrum med trevliga detaljer såsom väggnischen med infälld stor spegel. Längs ena väggen finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Badrummet är också utrustat med duschvägg, badkar, vägghängd WC samt handfat.

Kök 
Det snygga köket är nyrenoverat och går i en sober färgskala med gröngråa släta köksluckor som bryter av fint mot beslagen i mässing. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, induktionshäll, mikro och diskmaskin.
I förlängningen av köket tar matplatsen vid. Längs ena väggen finns praktiska skåp samt bänkyta. Plats finns för ett bord för ca 6-8 personer. 

Vardagsrum 
Bostaden har en riktigt trevlig layout, vardagsrummet är i öppen planlösning mot matplatsen vilket gör att ett långbord går att duka upp vid kalas eller högtider. Här finns plats för en stor soffgrupp, fåtölj, bokhyllor och tv-möbel. Effektfullt fönsterparti med utsikt över den trevliga innergården.

Sovrum 1 
Rakt fram från matplatsen nås det här ljusa sovrummet som har trevlig utsikt över innergården. Plats finns för en säng, nattduksbord och garderob.

Sovrum 2 
Bostadens andra sovrum nås i anslutning till vardagsrummet. Det här är ett riktigt drömsovrum, väl tilltaget i storlek och med stort fönsterparti. Förutom en dubbelsäng så finns det gott om plats för en fåtölj och ett skrivbord. Två trevliga detaljer är utgången till balkongen och ingången till den stora klädkammaren. 

Klädkammare
Från det största sovrummet nås den här trevliga klädkammaren som är inredd med garderober och hyllplan. För den som inte är i behov av en klädkammare kan utrymmet nyttjas som hemmakontor eller hobbyrum/barnkammare. 

Balkong
Trevlig inglasad balkong med utsikt över innergården och det gröna skogspartiet intill. Inglasningen gör att balkongen går att nyttja under större delen av året. Här kan du njuta av frukost i solen. Plats finns för en utemöbel och en massa blommor.