BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Stövarvägen 2D

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
  • 3391
  • 685
  • 2733
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till ett radhus med alla rätt! Upplåten mark som tillhör bostadsrätten. Endast 5 minuter gångväg från tåget som tar dig till Stockholm på mindre än 40 minuter, ligger detta radhus inbäddad bland ängar och skog. I familjärt, sjönära och omtyckt område ligger dessa välplanerade radhus om två våningar byggda 2018. Närhet till förskola, stranden, lekplatser och tåget! Detta trivsamma och stilsäkra radhus har både altan på både framsidan samt baksidan vilket bli som två extra rum på sommarhalvåret. Huset är fördelat på två våningsplan med möjlighet till 4 sovrum. Privata parkeringsplatser samt externt förråd. Måste upplevas på plats!

Nedervåning

Hall
Från den grönskande framsidan med plats för både loungegrupp och mindre matplats når man hallen. Hallen har gott om förvaringsmöjligheter tack vare de extra förråden samt smarta planlösningen. Från hallen når man nedervåningens badrum. Med ingång från hallen finns även en praktisk klädkammare och ett installationsrum med frånluftsvärmepumpen och varmvattenberedaren. Klinker på golv (komfortvärme), och vacker tapet i rostig röd ton på väggar.

Badrum
Helkaklat, rymligt och stilrent badrum. Gott om plats för både tvättpelare, förvaringsmöbel, handfat med komod, toalett samt badkar.

Kök
Mysigt och hemtrevligt kök med matplats i det ljusa och soliga hörnläget ut mot framsidans altan. Gott om plats för större matbord om så önskas. Bra med förvaring i både över- och underskåp. Kakel ovanför arbetsbänken. Inbyggd ugn och induktions häll. Köksfläkt. Inbyggd mikrovågsugn. Kyl och frys i fullhöjd. Diskmaskin.

Vardagsrum med uteplats
Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för både matsalsdel om så önskas, samt tv-hörna med större soffa och fåtöljer. Väggar i harmonisk blå ton, vackert parkettgolv genomgående i radhuset. Via de stora fönsterpartierna samt balkongdörren får man in ett härligt ljusinsläpp, utsikt ut mot ängen och uteplatsen.

Övervånings vardagsrum
Vi trappan når man övervåningen och kommer upp i det som används som tv-rum. Detta rum kan enkelt göras om till ett extra sovrum.

Sovrum1, 2 & 3
Härliga, välplanerade sovrum som är perfekta för en barnfamilj eller den som behöver separata kontor. Plats för större dubbelsängar i två utav dom. Harmoniska toner på väggarna samt vacker parkett på golv.

Badrum
Stort och helkaklat badrum med dusch bakom industriglasväggen.