BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norrmalm

Regeringsgatan 87, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 4694
  • 727
  • 3365
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad 2a mitt i city – högt upp i huset!

Välkommen till denna nyrenoverade och välplanerade 2:a om 46 kvm mitt i city på Regeringsgatan 87. Här bor ni i ett välbevarat hus med tidstypiska detaljer från 1929 och en bra förening. På 4:e våningen med tyst och ostört läge finner ni denna ljusa och trivsamma lägenhet. Här har ni generös takhöjd tillsammans med genomgående ljusa materialval med bland annat karaktäristisk fiskbensparkett och ölandssten.

Praktisk hall med säkerhetsdörr, förrådsutrymme och platsbyggda garderober. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Ljust och trevligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Separat och funktionellt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob eller byrå. Nyrenoverat kök utrustat med gasspis, elugn, diskmaskin, kolfilterfläkt och bra arbetsytor.

Bara och flytta in direkt och börja bo och trivas!

Här bor ni verkligen mitt i Stockholms city med direkt närhet till Stureplan, Hötorget, Sergels torgs och Drottninggatans utbud av affärer, restauranger och nöjen. Stenkast från Humlegården som under sommartid är en oas för både stora och små. Bra kommunikationer med närhet till T-bana Hötorget, flera busslinjer, Centralstationen och Arlanda Express. Perfekt för pendlaren! Flera bra matvarubutiker i närområdet. För dig som söker ett centralt boende där läget är avgörande!

Välkommen på visningarna!

- Låg avgift endast 1397 kr/mån
- Garage i fastigheten 
- Våning 4 av 5
- Totalrenoverad under 2014/2015
- Mycket stabil och välskött förening
- Hiss
- Nära Stureplan
- Invid Humlegården