BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alvik - Äppelviken

Runda Vägen 30A

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 5002
  • 660
  • 3696
Värdera din bostad

Beskrivning

I Äppelviken i den grönskande Trädgårdsstaden finns denna ljusa och attraktiva gavellägenhet med naturen som närmsta granne. Här finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade tvåa. Stora fönster i tre väderstreck ger en luftig ljus karaktär åt lägenheten med vackert ljusinsläpp i alla rum. Lägenheten är helt insynskyddad med grönskande utsikt och med stor egen balkong skapar en gedigen känsla. I Vardagsrummet och hallen ligger fiskbensparkett av massiv ek och sovrummet och köksgolvet pryds av plankgolv från byggnadsåret. Köket är stilfullt moderniserat med vackert bevarade orginalskåp som sträcker sig från golv till tak. Här sitter du i morgonsolen och njuter av morgonkaffet. De inbyggda klassiska garderoberna i sovrummet och vardagsrum ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Detta är ett hem där orginaldetaljerna möter det bekväma och här erbjuds såväl diskmaskin i köket som badkar och tvättmaskin i det ljusa helkaklade badrummet.

Till lägenheten hör inte bara ett utan två källarförråd. I denna stabila och välskötta förening finns såväl tvättstuga som föreningslokal för möten eller privata tillställningar. Parkmarken som tillhör föreningen har ett flertal sittplatser och vackra planteringar. Lägenheten ligger mellan Alviks Torg, Alléparken och Alviks Strand. Här finner du lugnet och grönskan med närhet till badklippor, båthamn och fina promenadstråk längst Mälaren.

Du har nära till mycket goda kommunikationer med tvärbana, 12:ans Spårvagn, T-bana och pendelbåtar in till city alldeles intill. Vid Alviks torg finns ett flertal butiker, apotek, gym, restauranger, bank, bibliotek och service av olika slag. I Alléparken lockar Park Konditori, Gateau hantverksbageri och Äppelvikens bokhandel till mysiga stunder. Varmt välkommen på visning.

Gavelläge
Stor balkong i Sydväst
Vackert parkettgolv
Charmigt och bevarat kök
Stora ljusinsläpp
Social planlösning
Välskött förening
Naturnära område
Stenkast till tvärbanan
Badklippor i närheten
T-bana vid Alviks-torg
Bra skolor och förskolor i närområdet
Solviksbadet och vackra promenadstråk längst Mälaren
Caféer, restauranger och service i området