BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stockholm - Södermalm

Ringvägen 141B, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 4656
  • 1049
  • 1112
Värdera din bostad

Beskrivning

I K-märkt fastighet mellan Blecktornsparken och Skanstull hittar du denna charmiga 1:a där möjlighet ges att sätta sin egen prägel om så önskas. Hela bostaden är belägen mot Bjurholmsgatan samt innergården vilket inbringar ett lugn mitt i staden. Här bor du 3 trappor upp med ett optimalt läge på Söder, bästa möjliga kombination av innerstadens puls och Stockholms unika närhet till grönska.

Lägenheten disponeras med en avskild hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Ett rymligt allrum med stort och vackert spröjsat fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till resten av lägenheten. Här finns plats för 160-säng, soffa, TV och annat möblemang som så önskas.

Köket har gott om förvaring via underskåp och uppsatta trähyllor som inger en modern känsla samt bra arbetsytor via bänkskiva i trä. Vitt stänkskydd i mosaik gör vardagen till en fest! Den maskinella utrustningen består av Induktionshäll med ugn, fläkt, stilren svart diskho samt diskmaskin. Här finns även matplats för upp till 4 personer, bon appétit!

Tidlöst badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Utrustningen består av WC, handdukstork, dusch, handfat och spegelskåp.

I den här delen av Söder bor du nära till Nytorgets sköna utbud av restauranger, barer och caféer. Kommunikationer via buss strax utanför porten eller T-bana (gröna linjen) från Skanstull någon minuts promenad bort.
Välkommen på visning!