BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Gamla Huddingevägen 441, vån 2

  • 1 rum och kök
  • 29 kvm
  • Såld
  • 4899
  • 273
  • 1412
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och perfekt planerad bostad där det bara är att flytta in! Nuvarande ägare har nyligen låtit lägga nya golv i det stora rummet och i del av hallen vilket tillsammans med nymålade väggar och tak ger ett mycket gott första intryck. Här bor du näst högst upp i huset, helt fritt från insyn. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp samtidigt som du får utsikt över träd som är i full grönska under sommarhalvåret. 

Hallen har goda förvaringsmöjligheter i garderoberna och det finns även gott om plats för ytterkläder på klädstången. För det som du inte vill förvara inne i bostaden så kommer förrådet till användning. 

Badrummet går i en klassisk färgskala med mörkt klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. En detalj som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret är golvvärmen. 
Badrummet är utrustat med handfat med kommod, badrumsskåp, dusch med glasvägg, WC och handdukstork.

Köket är smakfullt med vita släta köksluckor och det finns gott om skåpförvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll och ugn. Den öppna planlösningen resulterar i trevliga sällskapsytor och gör att du här kan duka upp ett långbord för familj och vänner vid behov. 

Rummet får ett fantastiskt fint ljusinsläpp från de höga fönsterpartierna. Här finns gott om plats för soffa, fåtölj, säng och nattduksbord. Det höga och fria läget gör rummet helt insynsskyddat och rofyllt.

Det här är ett perfekt boende för den som vill ha en liten lägenhet i ett lugnt område med närhet till det mesta.
Föreningen är omtyckt och de har en väldigt trevlig Facebook-grupp där grannar kan kommunicera om allt som rör föreningen. I den gruppen brukar grannar också låna ut sin parkeringsplats om de är bortresta. 

Charmiga Örby består av låga lägenhetshus samt villagator med både gamla och nya hus.
Strax utanför dörren trafikerar buss 161 och 163 som snabbt tar dig vidare till T-banans gröna och röda linje. Det är även kort promenadavstånd, ca 10 min, till Älvsjö station och pendeltåget. Buss 165 trafikerar också i närheten och tar dig till bl.a Liljeholmen och Farsta C. Restauranger, gym och övrigt serviceutbud finner du också på nära avstånd.

Spännande planer finns för området! I Örby centrum planeras det för ny bebyggelse som bl.a skall innehålla butiker, verksamhetslokaler och bostader. Den befintliga centrumbyggnaden kommer att ersättas av ny bebyggelse på samma plats. Efter bostadsbyggnationen så anlägger staden ett nytt torg. Syftet med det nämnda projektet är att göra Örby till en mer levande stadsdel med fler bostäder och lokaler för verksamheter samt nya gemensamma ytor.

I närområdet, en cykeltur bort, finns bl.a Långbro Park. Parken är en populär plats för alla åldrar och speciellt sommartid tillsammans med vänner och en picknickkorg i solen. Långbro Värdshus ligger också i parken och där kan du njuta av trevliga luncher och middagar. Nuvarande ägare brukar också cykla till Älvsjöskogen, där finns upplysta motionsspår och vintertid plogade skidspår. Under varma sommardagar är Långsjön ett bra alternativ för den som vill bada.