BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 9, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 10255
  • 2734
  • 6462
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och ljus 3a med stor balkong och bästa solläge utan insyn. Fastighet från 2015 med nyproduktionens samtliga bekvämligheter såsom stor hiss och garage i huset. Belägen ett stenkast från Skanstull och endast ett par meter till solbryggorna och härliga promenadstråk längs vattnet. Perfekt för Er som söker ett boende med högt ställda krav, fokus på detaljer och finess och där det bara är att flytta in. 

Hallen är lagom stor med plats för ytterkläder och skor i form av hatthylla samt garderob. Det finns plats för hallmöbel och även för barnvagn om det skulle behövas. 

Badrummet ligger i direkt anslutning till hallen. Här erbjuds förutom rymlighet självklart alla bekvämligheter som handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, duschkabin med plats för badkar om så önskas. En tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkskiva och förvaringsskåp ovan. Lägg därtill spotlights i tak och golvvärme.

Vardagsrum är spatiöst med plats för både stor soffgrupp, mediamöbler och dessutom en mindre arbetshörna vid behov. Utgången till den otroligt soldränkta balkongen i sydväst nås härifrån. Här kan man sitta och njuta av en trevlig lunch i gott sällskap utan insyn.

Köket är modernt och tidlöst med vita skåpsluckor och grå bänkskiva ovan och stänkskydd i carrara mosaik som snyggt bryter av. Här bjuds på integrerade och rostfria vitvaror från Siemens med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, mikro samt kyl och frys. Härligt stor matplats för middagar i trevligt sällskap med nära och kära. Även här fönsterparti med härligt ljusinsläpp utan insyn.

Sist men inte minst två sovrum om varsin sida av vardagsrummet. Båda med inbyggda garderobslösningar i form av skjutdörrsgarderob som går hela vägen upp till tak. I stora sovrummet får man lätt plats med dubbelsäng och sängbord och byrå. I det mindre sovrummet finns plats för säng och byrå eller skrivbord.

En perfekt lägenhet för den lilla familjen som vill bo nära vatten, city och naturen. Här har man allt man kan önska sig i en väldigt välskött förening. Smidigt med hissen hela vägen ner till garaget samt ut till den otroligt omtyckta innergården. Dessutom ett lättillgängligt förråd som tillhör med egen nyckel.

Väkommen på visning!