BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 25, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • Såld
  • 6548
  • 1686
  • 4726
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en 2:a om ca 62 kvm med balkong i sydvästläge och utsikt över Järlasjön. Här bor man trivsamt i stabil förening med bra ekonomi, garage och bra kommunikationer. Sommartid tar du på dig morgonrocken och går ner till sjön för ett trevligt morgondopp!

Du välkomnas in i en trevlig hall med parkettgolv och vitmålade väggar med plats för avhänging. Här finns även garderob och intill ligger en praktisk klädkammare. Vidare in i bostaden ligger ett stort vardagsrum med snyggt parkettgolv. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matplats om 6-8 personer. Köket är fräscht med luckor i vitt, kakel i grått samt snygg bänkskiva i laminat. Vitvaror så som kyl/frys i rostfritt, diskmaskin i rostfritt, fläkt och varmluftsugn och induktionshäll. Köket rymmer matplats för 4-6 personer och har ett stort fönster med härlig utsikt över Järlasjön. För den som önskar ytterligare ett sovrum går köket att dela av (se alternativ planlösning). Sovrummet är stort med inbyggda garderober. Här ryms stor säng och arbetshörna för den som önskar. Från sovrummet nås den möblerbara balkongen där du njuter av solen hela eftermiddagen och kvällen överblickande Hammarbybacken och sjön. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod, överskåp och tvättmaskin. 

Föreningen har bra ekonomi med en kvm/belåning om 5817 kr (2020). I huset finns även dubbla hissar.

Här bor du med mycket bra kommunikationer via buss till slussen på endast 10 minuter. Ekudden är ett område med full aktivitet för den som önskar. Bad och kanot i Järlasjön sommartid och vintertid plogas sjön för skridskor. Nacka naturreservat ligger på andra sidan sjön för den träningsbenägne och sickla köpkvarter endast 5 minuters promenad bort för den shoppingsugna. Ett boende med närhet till det mesta!