BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Blekingegatan 36, 5 tr

  • 1 rum och kök
  • 45 kvm
  • 3.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en smakfullt renoverad lägenhet med ett optimalt läge på Södermalm! Lägenheten är perfekt planerad med fina ljusinsläpp tack vare två fönster som ligger i fil. Hemmet präglas av bevarade detaljer från husets byggår såsom fönster med djupa nischer, generös takhöjd samt fiskbensparkett.

Lägenheten är välplanerad och med en stor funktionalitet. Vardagsrummet rymmer såväl en soffgrupp med tillhörande möblemang, matbord och säng. Nyrenoverat kök med gott om arbetsyta samt förvaring. Här finns alla maskinell utrustning så som kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och fläkt. Välkomnande hall med plats för kontorshörna samt möjlighet till större förvaringsmöbler. Fräscht och helkaklat badrum med wc, handfat samt förvaring. Dörren är en säkerhetsdörr. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd. Föreningen har röstat för byggande av balkonger till lägenheter med fönster mot gården, bygglovsansökan är inskickad till Stadsbyggnadskontoret.

 Här bor ni intill Helgalunden som är en grön oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen invid Allhelgonakyrkan. Här har du perfekt närhet till Götgatans hela affärsutbud samt shopping och mat i Ringen och Skrapan. Korsar man Götgatan är man direkt inne i Sofo's erkända utbud av butiker, barer och restauranger. Nära till T-bana Skanstull eller Medborgarplatsen, bussar och pendeltåg. Härliga stråk för promenad och löpning finns längs Årstaviken. Närliggande badplatser vid Årstaviken, Tantolundens strandbad eller Eriksdalsbadet.

Detta är sammantaget en välplanerad lägenhet som passar såväl singeln som paret.

- Härligt ljusinsläpp
- Nyrenoverat kök
- Gott om förvaring
- Bevarade originaldetaljer
- Generös takhöjd
- Helkaklat badrum
- Optimalt läge!
- Förening med dolda tillgångar så som fem hyresrätter och en stor vind som idag används som förråd.
- 2 minuter till T-bana vid Skanstull