BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 8

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Den delvis öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar stora sociala ytor. Det bidrar till ett strålande ljusflöde in i det moderna köket. Skåpluckorna är klassiskt släta och vitmålade med dekorativ mörkgrått kakel. Köket är välutrustat och inredningen väl genomtänkt. Den maskinella utrustningen i köket består av: rostfri kyl/frys, induktionshäll, utdragbar fläkt, rostfri diskmaskin, underlimmad diskho med köksblandare. Inbyggd ugn i arbetshöjd samt inbyggd mikrovågsugn ovan. Vitmålade väggar, fondvägg och ekparkett. Badrummet är välutrustat och har allt du kan tänka dig: tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovan som underlättar vid vikandet av tvätt. Över arbetsbänken finns smart förvaring via de vägghängda förvaringsskåpen, praktisk kommod med förvaring både via två lådor undertill samt via spegelskåp som går att öppna, handdukstork samt infällbar duschvägg med glasväggar.

Den rymliga balkongen blir en naturlig förlängning av de sociala ytorna i kök/vardagsrum. Det finns gott om ljussinsläpp från stora fönsterpartier. Här finner ni plats för både grill och matplats samt odlingar för den trädgårdsintresserade.

Bostadsprojektet är Svanenmärkt och präglas av ett starkt miljötänk med omsorgsfulla materialval. Lägenheten är 48 kvm med en delvis öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Välplanerad lägenhet med gott om förvaringslösningar samt walk-in-closet. Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Perfekt läge med Södermalms puls runt hörnet och samtidigt ett lugnt tilltalande läge vid Hammarby Kaj.