BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Atlasvägen 33

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • 2.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu finner du nu denna 1:a om 25 kvm som ligger högst upp i huset med utsikt över Sickla köpkvarter! Helt utan insyn och med utsikt är detta något utöver det vanliga!

Med ett härligt sjönära läge där du kan ta på dig badkläderna för att svalka kroppen i härliga Sicklasjön eller snöra på dig skridskorna på vintern och ta några skär! Även Sickla köpkvarter ligger precis runt knuten med matbutiker, biograf, gym, restauranger och mycket mer!

Välplanerade kvadratmeter präglar bostaden och detta är ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet med låg avgift! Luftigt vardagsrum med sovdel och pentry kök med en balkong som erbjuder en härlig utsikt! Badrummet är stambytt och helkaklat. God förvaring i hallen i form av garderober och hatthylla.

Bostaden har väldigt bra förbindelser in till stan. Den närmsta hållplatsen är Sickla Strand och ligger 1 minut från dörren. Vid Sickla Bro har du tvärbana, bussar, Saltsjöbanan och i framtiden även tunnelbana! Här bor du billigt i en förening med fantastisk ekonomi och låg avgift!

- Närhet till bad och natur
- Optimala kommunikationsmedel 
- Framtida tunnelbana
- Högt och fritt läge med utsikt