BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Maria Röhls väg 9

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 4.650.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Inte på landet, inte i stan - snarare en harmonisk förening av citynära boende och lummig idyll. Otroligt välvårdad lägenhet med en bra planlösning och ett väldigt fint naturligt ljus som sprids runt genom flertalet fönsterpartier och som är helt utan insyn. Ett perfekt boende för dig som vill ha en kort promenad till en otroligt fin natur men även nära till service samt allmänna kommunikationer.

En välkomnande hall med en väldigt stor klädkammare (kan göras om till ett hemmakontor). Helkaklat badrum fullt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. En modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor inglasad balkong i sydvästläge. Köket har en avsedd plats för ett matbord för 4-6 personer och all nödvändig utrustning finns i form av spishäll,  spiskåpa, inbyggnadsugn samt mikro i behaglig arbetshöjd, separat kyl/frys och diskmaskin. Ett större sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt skrivbord, bra med förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Ett mindre sovrum som fungerar perfekt som barnrum/kontor, i anslutning till detta rum finns även en stor klädkammare/förråd.

En väldigt välskött förening med ett sunt tänk kring ekonomin. Gjorde extraamorteringar istället för att sänka avgifterna senaste året t.ex. Belåningsgraden f.n. är på 7 332 kr/kvm. Föreningen äger även marken.

- Stor balkong i sydvästläge
- Öppen modern planlösning
- Väldigt gott skick
- Stora förvaringsmöjligheter
- Möjlighet till ett kontor i hallen
- Naturnära område
- Nära till allmänna kommunikationer
- Nära till större matvarubutiker såsom Hemköp & Willys