BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trångsund

Tornslingan 12, -1 tr

  • 2 rum och kök
  • 48.5 kvm
  • Såld
  • 341
  • 1572
Värdera din bostad

Beskrivning

På populära Tornslingan i stabil och välskött HSB-förening med mycket bra ekonomi finner ni denna välplanerade tvårummare! En mysig och smakfull bostad med stort sovrum, rymlig klädkammare och kokvrå med goda arbetsytor i öppen planlösning mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för större matgrupp, soffa, tv-bänk och andra möbler för extra förvaring. Därutöver erbjuds genomgående renoverade ytskikt och härligt ljusinsläpp. Stambytt badrum utrustat med vägghängd WC och handfat med kommod samt vikbara duschväggar i glas. Bostadens praktiska klädkammare nås från hallen intill sovrummet.

Brf HSB Trångsund är en populär föreningen som äger marken och har gjort flera stora renoveringar så som t.ex. stambyte, fasad-, fönster- och balkongrenovering. Föreningen består av 303 lägenheter. I föreningen finns bland annat gym, bastu, hobbylokal/Snickarbod, föreningslokal, grönskande innergård med grillplatser och lekplats.

Här bor du med närhet till goda kommunikationer, matbutik och restauranger samt skola och förskola. På kort gångavstånd når du pendeltågsstation och bussar och på cirka 18 minuter är du inne i Stockholm C. Området har många fina badplatser och en fin park som används flitigt under högtider.

- Rymlig klädkammare
- Mycket bra planlösning
- Låg belåningsgrad i stabil HSB-förening
- Öppen planlösning mellan kokvrå och vardagsrum
- Stambytt badrum