BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Rålambsvägen 69, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 47.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma 2:a med gavelläge högt upp i fastigheten med balkong i två vädersträck! Lägenheten har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Vacker fiskbensparkett på golvet och en tilltagen takhöjd om ca 2,70 m. 

Balkongens utformning gör det möjligt att njuta av både morgonsol och kvällssol från balkongen. Vill du njuta av kvällssol har du vacker utsikt över Tranebergssundet, morgonsolen avnjuts bäst åt andra hållet bland grönskande trädtoppar och hustak. Balkongen kan med fördel möbleras med både sittgrupp och sittbänk och har plats för både planteringar och grillmöjligheter. Här kommer garanterat mycket tid spenderas under sommarmånaderna. 

Köket är modernt med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och generösa arbetsytor. Klinkers på golvet, bänkskiva i ek samt spotlights i taket. Utrustat med kyl och frys, induktionshäll, ugn, och ny diskmaskin från 2021. Rofyllt sovrum med garderob och plats för dubbelsäng. Fönster åt två håll som ger ett fint ljusinsläpp. Fräscht och helkaklat badrum utrustat med WC, duschväggar samt handfat med kommod. I hallen finns gott om förvaringsutrymme bakom inbyggda skjutgarderober. Till lägenheten hör ett källarförråd. Säkerhetsdörr. 

Föreningen BRF Solstugan i Fredhäll bildades 2010 och är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 37 bostadsrätter och 1 hyresrätt samt två lokaler med hyresrätt. Fastigheten byggdes 1935 och renoverades 1995. Föreningens ekonomi är god och inga planerade avgiftshöjningar finns i dagsläget. På entréplan finns en gemensam tvättstuga och cykelförråd finns på gården. Föreningen har 9 st p-platser med separat kö. 

Lägenhet som passar utmärkt för dig som vill bo naturnära med närhet till grönska och vatten likväl närheten till city. Kristinebergs tunnelbanestation ligger ca 4 min från porten och tar dig in till Fridhemsplan på 3 minuter och till T-centralen på 10 minuter. Bostaden ligger ett stenkast från populära Solstugan samt Fredhälls badklippor. 

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

- Hörnbalkong i två väderstreck
- Högt läge fastigheten 
- Öppen och social planlösning
- Fiskbensparkett
- Generös takhöjd
- Bra förvaringsmöjligheter
- 4 min till Kristinebergs T-bana
- Nära Solstugan och Fredhälls badklippor