BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Bastuhöjden

Barnhemsvägen 8

  • 5 rum och kök
  • 95 kvm
  • 5.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor bostad i två plan med plats för hela familjen, mitt i villaidyllen med badrocksavstånd till Bastusjön. Drömboende i två plan, stor balkong med områdets bästa solläge. Här bor du med radhuskänsla!

Hemtrevlig och toppfin bostad i ett lugnt familjevänligt område och välskött förening. En ljus bostad med stora fönsterpartier mot en magisk balkong. Balkongen kan nyttjas för att grilla och ha trevliga sommarcocktails på. Välkomna till er nya drömbostad.

Bostaden är vackert klädd i stilrena materialval med en optimal planlösning med tre-fyra sovrum där master bedroom är väldigt generöst. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Välplanerade sovrum med plats för säng och klädförvaring. Generöst och påkostat kök som är perfekt för den matglade. Köket är fullt utrustat maskinellt med, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, kyl och frys och en diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats längs ljusinsläppet med plats för stora sällskap och möjlighet att förlänga matbordet för ännu större bjudningar. Den stora terrassen och gräsytan nedanför nås från vardagsrummet/köket. Terrassen kommer användas flitigt under sommarhalvåret och varför inte sätta igång grillen en vinterdag för att avnjuta måltiden i den vackra bostaden. Terrassen kan möbleras med matbord, lounge möbler och grill.

Båda badrummen har skön komfortgolvvärme och är stilrent renoverade med grått klinkergolv, vitt kakel på väggarna och en fondvägg i grått kakel.
Det stora badrummet är perfekt planerat med tvätt- och torktumlare med överskåp ovan. Vitt tvättställ, spegelskåp och belysning ovan. Dusch och wc. Det andra badrummet har dusch, kommod och wc.  

Bostaden har genomgående klassisk ekparkett som passar perfekt i bostaden med dess ljusinsläpp och naturnära omgivning. gråmålade väggar, tapet i sovrum.  Finns möjlighet att överta ett stort förråd för 250 kr/mån.  

- Snabbuss 10-12 min till slussen som nås precis utanför 
- Barnvänligt med mycket barnfamiljer 
- Grannsamverkan och umgänge för de som vill 
- Parkeringsplats tillgänglig som går att överta från säljarna
- Bastusjön precis nedanför med brygga som nås via trappor 
- Bad på sommaren/våren och skridskoåkning på vintern 
- Tillgång till både stor balkong och gräsmatta/uteplats som nås via trappa från lägenheten
- Snygga tillval i lägenheten 
- Stora fönster längs väggar