BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Handelsvägen 118

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 5840
  • 1443
  • 15181
Värdera din bostad

Beskrivning

Mitt bland Gamla Enskedes vackra villor och trädgårdar ligger detta välskötta radhus om 4 rum och kök (möjlig 5:a)! Här bor man på 20 minuters cykelavstånd till Stockholms centrum, men har samtidigt tillgång till egna gräsmattor och uteplatser. Med lekplatser alldeles utanför dörren och många barnfamiljer i området finns det alltid någon för barnen att leka med. Föreningen har ett mycket omtyckt växthus där ljusstöpning erbjuds och glöggfika serveras vid jul. På somrarna springer barnen i grupper och plockar vinbär och smultron på områdets uteområden. En riktig idyll med andra ord!

Ta din lilla familj under armen, kliv över tröskeln och flytta in! Nästan så enkelt är det faktiskt, för i detta radhus i sen funkisstil är i princip allt fixat, snyggt och klart. Radhuset ligger i markplan vilket innebär både balkong och två uteplatser.

Förbi hallen väntar ett renoverat kök. Det som gör att du garanterat faller pladask, är den minimalististiska stilen! Skåpen, färgerna och bänkskivan, allt spelar i samma division. Köket har bra arbetsytor, med gott om plats och inbyggd diskmaskin. Från köket öppnas det upp till det stora vardagsrummet. Här finns plats för soffgrupp och samtal, tv och skratt. Och drömmer du om ett riktigt långbord där hela familjen kan befinna sig med läxor och läsning, skratt och pyssel, så är det här det kan förverkligas. Flera fina fönster mot den mysiga och lummiga baksidan. Sommaren är något att längta till, när du har en uteplats som ser ut så här. Fläder, vinbär och björnbär växer i trädgården och det finns plats för odlingsbackar med jordgubbar, tomater m.m.

De tre sovrummen ligger på övervåningen. Utsikten och ljuset i föräldrasovrummet kanske gör det extra vackert som sovrum med obegränsad möjlighet för drömmarna att glida iväg. De båda barnrummet är inte många steg bort från föräldrasovrummet. Här finns plats för både lek och pyssel. Som du ser är båda rummen stora nog för att rymma både barnsäng och arbetshörna.

I huset finns två toaletter. Den ena ligger i direkt anslutning till hallen på nedervåningen, perfekt när man har gäster. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Det andra större badrummet är stilfullt inrett med stort handfat och badkar.

Brf Palsternackan har funnits sedan 2000 och de äger sin mark! Föreningen har 51 radhus och lägenheter, varav 5 är hyresrätter.

Lika bra att slå fast några saker direkt: Jag förstår varför alla vill bo i Enskede! Ord som småstadsidyll, bullerbykänsla, lekparker med plaskdammar och pulkabackar passar alla in på detta älskade område. Lägg sen till Gamla Enskedes julmarknad, Gamla Enskede Matbod, Matateljén och Robin Delselius bageri... ja då blir känslan total! Bättre än så här kan man nog inte bo och samtidigt ha så nära till stan. Att ta tunnelbanan in till stan och att sommartid kunna beskåda de vackra trädgårdarna är skönt för själen! Varmt välkommen till mysigaste sidan av stan! Till kvarteren som erbjuder allt mellan frukost och finmiddag inom armlängds avstånd.