BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Textilgatan 23, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 9783
  • 1716
  • 6530
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har du chansen att förvärva en 4:a på 95 kvm i populära Orangeriet! Välplanerad lägenhet med genomgående förstklassiga och moderna materialval som skapar en fin kontrast till den karaktäristiska fasaden i ljuspigmenterad betong. Lägenhetens generösa fönsterytor i kombination med öppna ytor och lättillgängliga rum skapar rymd och ger maximalt ljusinsläpp. Underbart inbjudande vardagsrum samt ett socialt och påkostat kök med plats för många sittande matgäster alldeles intill och dessutom tre bra sovrum varav ett master bedroom med plats för dubbelsäng och garderober. Mysig "vinterträdgård" d.v.s balkong som vetter in mot föreningens innergård blir som ett extra rum.

Lyxigt badrum där många snygga inredningsdetaljer kombinerats på ett smakfullt sätt. För din bekvämlighet finns både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovanför ligger en bänkskiva av Carraramarmor samt praktiska skåp med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet bjuder på generösa inbyggda speglar som får rummet att kännas ännu större än vad den redan är, handdukstork, duschvägg i glas, golvvärme och spotlights i tak. 

Sammanfattningsvis en otrolig fin fyra i en mycket populär förening med tillgång till både bastu, gym, bio och spa och aktivitetsrum. Lägenheten håller samma höga standard rakt igenom med genomgående vitbetsade ekparkett, påkostade materialval och vattenburen golvvärme i samtliga rum förutom badrum där det är el golvvärme.

En lägenhet man inte vill missa!