BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trångsund

Stortorpsvägen 114

  • 5 rum och kök
  • 142 kvm
  • 8.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Stortorpsvägen 114!

Här finner vi en underbar fastighet med alla rätt, optimalt placerad med närhet till förskolor, skolor, dagligvaruhandel, natur och friluftsliv. 

Huset tillhandahåller kvalitéer såsom öppen social planlösning, god förvaring och utrymmen för hela familjen att samlas på. Bostaden erbjuder idag tre bra sovrum. Lyxen med två tilltagna vardagsrum varav ett med öppen planlösning mot kök. Detta ger en extra mysfaktor under vintern tack vare braskaminen som vackert pryder vardagsrummet. Ett smakfullt kök med allt man kan tänkas behöva i utrustningsväg för att utveckla sina kulinariska färdigheter. Ett badrum, gäst WC, tvättstuga och härliga sociala utrymmen för hela familjen att samlas på både inomhus och utomhus. Nya delen av huset har en fantastisk rymd då man valt att ha öppet hela vägen upp till nock. Den underbara trädgården ger utrymme för flera sittgrupperingar och bjuder in till social samvaro för både dom stora och små sällskapen. Ute hittar du även ett isolerat förråd om 10 kvm. 

Vi finner en välskött trädgård där man motiveras till att skapa sin egen oas med gott om plats för barnen att leka på. Utöver kvalitéer i och runt huset så blir logistiken för barnfamiljen ett minne blott med direkt närhet till alla vardagens måsten.

Så missa inte chansen att uppleva detta hus på plats!

- Enplanshus
- Barnvänligt område
- Nära förskolor, skolor
- Granne med naturen