BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 5, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • Såld
  • 4298
  • 720
  • 4556
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Rymlig trea med hiss i huset
Här bor du i en ytteffektiv och fräsch trea om 77,5 kvm. Denna lägenhet har allt du kan önska så väldisponerad planlösning, mycket bra skick och hiss i huset. Lägenheten är belägen på poplära Sköntorpsvägen med närhet både Årsta torg och Gullmarsplan samt Årstavikens naturreservat.

- Gott skick
- Hiss
- Rymlig balkong
- Tvättmaskin och torktumlare
- Balkong i sydvästläge
- Bara att flytta in
- Ljusinsläpp från olika väderstreck
- Centralt belägen
- Välskött förening

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Invid hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Slitstarkt klinkergolv och ljusa väggar. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i lägenheten möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum med fönster i olika väderstreck. Tack vare de generösa ytorna kan du enkelt möblera utifrån drömmar och behov. Från vardagsrummet nås lägenhetens sydvästvända och rymliga balkong. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Trevligt och gediget kök med gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med fullstor kyl och frys, häll med tillhörande ugn, mikro och diskmaskin. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 4-6 personer. I bostaden finns rymliga och insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Fräscht och rymligt badrum från byggåret. Utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, handfat, wc och god förvaring.

Allmänt om föreningen
Föreningen Brf Sköntorpshöjden innehar fastigheten Stockholm Säven 4 i Stockholms kommun med tomträtt. På föreningens fastighet finns det två flerbostadshus om åtta våningar vardera med totalt 65 bostadsrättslägenheter med total boarea 4828 m2. Adressen ligger på adresserna Sköntorpsvägen 5 och 7. Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa där bostadsrättstillägg ingår för de boende.