BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Johanneshovsvägen 149, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • 7.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här bor du i en väldisponerad och ljus fyra med två rymliga balkonger. En suveränt disponerad bostad med högt läge och dessutom garage och hiss i huset. En välskött förening från 2017 med ordning och reda på finanserna. Här bor du endast ett stenkast från Årsta torg.

Rumsbeskrivning
Välkomnande och rymlig hall med praktiska förvaringsmöjligheter. Här finns garderob med skjutdörrar och slitstarkt klinkergolv. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden erbjuds ett rymligt Vedumkök maskinellt utrustat med dubbla kombinerade kyl/frys i rostfritt material, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt samt skafferi. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Invid köket finns matplats för sällskap om ca 8-10 personer. Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Från köket nås en av lägenhetens balkonger där eftermiddags- och kvällssol kan avnjutas. I lägenheten finns tre väldisponerade sovrum, i det stora sovrummet finns gott om plats för hemmakontoret. Från bostadens stora sovrummet nås lägenhetens andra ibalkong som är inglasad, belägen utan insyn mot lummig omgivning. Här kan man sitta ostört och njuta av frågelkvitter och trädsus. Tack vare inglasningen kan balkongen nyttjas större delen av året, när löven faller syns även Globen. Lättmöblerat och ljust vardagsrum med gott om utrymme för stor soffgrupp och övrig möblering. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och badkar. Utöver detta badrum finns dessutom en separat wc med dusch, handfat och förvaring.

- Gedigna materialval
- Två inglasade balkonger
- Stora fönsterpartier
- Vackra ljusinflöden
- Hiss från markplan
- Rymligt Vedumkök
- Platsbyggda garderober
- Välskött förening med garageplatser
- Föreningen äger marken
- Närhet till Globen
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet
- Lindes tvärbanestation ca 100 m från lägenheten
- Årsta torg inom bekvämt gångavstånd

Allmänt om området
Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten kan du enkelt promenera till Årstaviken. Där finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.