BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta - Farsta strand

Filipstadsbacken 64

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • 1.875.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen in i denna lägenhet som är en riktig fullträff. En noggrann och genomtänkt renovering med fina färgval och material som ger lägenheten en hemtrevlig karaktär. Ett härligt och naturligt ljus kommer in under förmiddagen genom lägenhetens två stora fönster, utsikten är mot baksidan av huset och mot en lummig skog.

Nylagda ljusa golv genom hela lägenheten och ett badrum renoverat med tidlösa färger (utfört av fackman 2018). Gott om förvaring i 4 st platsbyggda garderober i hallen. Köket är också renoverat där befintliga luckor och stommar har fått lite kärlek och en ny look, här får du enkelt plats med ett matbord för 4 personer, här finns även en ny diskmaskin från 2020. Allrummet är också väl tilltaget och som enkelt möbleras med både en större säng och en soffgrupp. Elen är delvis omdragen i lägenheten.

Ett lugnt område med direkt närhet till både pendeltåg, t-bana och bussar. Flertalet butiker finns inom kort gångavstånd och samma sak gällande restauranger. Om du vill shoppa har du Farsta Centrum på en 15 minuters promenad bord. Gällande parkeringsmöjligheter så är det gratis 7-dygns parkering utanför porten.

- Toppskick
- Stilrent renoverad
- Inredningsdröm
- Renoverat badrum
- Plats för matbord i köket
- Nära till T-bana, pendeltåg och bussar
- 15 minuter från Farsta Centrum