BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kummelnäs / Vikingshill

Bågvägen 1A

  • 8 rum och kök
  • 174 kvm
  • Såld
  • 4789
  • 725
  • 8102
Värdera din bostad

Beskrivning

Pampig och stor New England-villa med pool i ett naturskönt läge i Vikingshill/ Kummelnäs. I en lugn, tyst och barnvänlig idyll, men ändå i ett nära läge finns detta vackra hem - det bästa av två världar! Här njuter familjen av ett vackert boende på 204 kvm av hög kvalitet. Villan präglas av ljus och rymd med många spröjsade fönster och bra takhöjd i båda plan. Ett klassiskt yttre kompletteras av den moderna insidan.

Det stora vardagsrummet och köket i öppen planlösning på villans övre plan utgör hemmets hjärta. Här rör man sig lätt mellan den ljusa insidan och den stora altanen med pool strax utanför. Poolen är ny för året och smart inhägnad med ett räcke av glas så att den är säker för barn. Här har man sol hela dagen. Ett vattenfall och läcker belysning gör den till en självklar samlingspunkt om sommarhalvåret.

I vardagsrummet ger 3,8 meter i nock, hela tio fönster i tre väderstreck, samt en vacker braskamin en skön känsla. Det ryms både ett långbord och en stor soffgrupp. Även i entréplanet har hemmet en härlig sociala yta i form av ett stort allrum med skjutdörrar som leder ut till altanen mot söder.

Hemmet har fyra väl tilltagna sovrum och två extra rum innanför allrummet. Perfekta som arbetsrum, gästrum eller gym. Det finns även något så ovanligt som gott om förvaringsutrymmen: merparten av rummen har snygga integrerade förvaringslösningar och utvändigt finns stort förråd under altanen.

Det stora och stilrena badrummet rymmer hela familjen samtidigt.  Här njuter man av en snygg bastu med diskret belysning, jacuzzibadkar och dusch. En integrerad vinkyl och inbyggda högtalare förhöjer känslan av mys och lyx.

Hemmet har vattenburen golvvärme i båda planen och energiförbrukningen är låg. Fiber finns anslutet. Sammantaget är detta ett högkvalitativt hem att njuta av i många år framöver.

I området leker barnen tryggt och de kan själva promenera till skolan, som ligger ett stenkast bort; Backeboskolan för årskurs f-6. När vägen är ombyggd kommer det finnas trottoar från huset ända till skolan. I andra ändan av Bågvägen finns en mysig Waldorf-förskola med en härlig gård mot naturreservatet Velamsund. Bågvägen är en väldigt lugn gata, där inte många bilar åker förbi. Då gatan har utfart åt två håll har man heller inte någon genomfartstrafik.

Vid början av Bågvägen ligger en busshållplats som tar dig till Slussen på 40 minuter. Med bil är det blott 20 minuter in till city. Ett trevligt alternativ är att ta båten till city; vid närbelägna Risets brygga går Vaxholmsbåtar in till Strömkajen nedanför Grand Hotel och ut i skärgården.

Fortsätter man Bågvägen ner så kommer man efter 250 meter till naturreservatet Velamsund med underbara strövområden, motionsspår, terrängcyklingsleder, restaurang vid vattnet, ridskola och badplatser. Det går även utmärkt att sätta på sig skidorna utanför dörren och åka 250 m bort till naturreservatet där skidspåret börjar.

Välkomna hem till en villa som rymmer både den egna familjen och alla vänner!