BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 62A, 3/3 tr

  • 3 rum och kök
  • 73.5 kvm
  • Såld
  • 4387
  • 631
  • 974
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppfin och ljus bostad högst upp i huset! 

Varmt välkommen till en väldigt ljus och välplanerad 3:a högst upp i huset i ogenerat läge i detta familjevänliga området. Populär förening för alla åldrar där även äldre blir imponerade då de känner att de kan åldras i denna bebyggelse. Anledningen är till skillnad från övriga Orminge de stora rymliga trapphusen, fjärrstyrda portar och stora moderna hissar. Förrådet nås också bekvämt från trapphuset. Husen är byggda 2016 och föreningen består av två huskroppar som planerats för att smälta in i den befintliga bebyggelsen.

De två sovrummen är välplanerade med gott om plats för för säng och klädförvaring. Badrummet är helkaklat med vita väggar och grått klinkergolv, perfekt planerat med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring i skåp ovanför. Vit kommod, WC, handdukstork samt dusch, elburen golvvärme som fulländar komforten. Välkomnande hall med klinkergolv med behaglig golvvärme, bra förvaring med båda hatthylla och två garderober. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor. Köket är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, diskmaskin och en fullstor kyl och frys i rostfritt. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga balkongen.

Golvet är genomgående parkett med undantag för badrum och hall där klinker ligger. Hela bostaden har ljust målade väggar. 

- Toppskick rakt igenom 
- Bara att flytta in
- Stora hissar, rymliga trapphus och fjärrstyrda portar

- Fullt utrustad maskinellt
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min, 50 m från bostaden