BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Ekudden

Ekuddsvägen 3

  • 2.5 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 4094
  • 409
  • 3082
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket fina 2,5a med fin utsikt mot Järlasjön. Här får du allt från en fräsch lägenhet, badrocksavstånd till Järlasjös bryggor och en välskött förening. Ett stenkast från såväl natur & vatten som kommunikationer & shopping, ett riktigt drömläge!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i form av inbyggda garderober. 

Vidare in i bostaden når man vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp, tv-möbler samt matbord för stora middagsbjudningar. 

Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong som ligger beläget med den härliga utsikten mot Järlasjön. Här får man enkelt plats med sittgrupp, grill, och gröna växter. Här kan man njuta av den härliga eftermiddagssolen tills den går ner.

Välplanerat kök som är välplanerat med goda arbetsytor samt förvaringsutrymmen. Köket har snygga vita luckor och är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggd mikro samt ugn och diskmaskin. Även här får man plats med en liten matplats intill fönstret.

Bostadens sovrum är generöst tilltaget där man får plats för dubbelsäng, Mycket bra förvaring i form av en hel garderobsvägg. Intill finns ytterligare ett rum som idag används som kontor/walk in closet. Detta rum passar även perfekt som ett barnrum om så önskas. 

Badrummet är fräscht och helkaklat i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring, dusch samt kombinerad tvättmaskin.

Varmt välkommen på visning. 

 

 

- Mycket välplanerad 2,5a i ett magiskt läge

- Balkong belägen med utsikt mot Järlasjön

- Utmärkt planerad med stora och öppna rum

- Gångavstånd till Sickla köpkvarter

- Stor södervänd terrass för föreningens medlemmar!