BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Solberga Hagväg 11, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 4635
  • 2209
  • 1661
Värdera din bostad

Beskrivning

Generellt om lägenheten
Varmt välkommen till Solberga Hagväg 11, 1tr!
Vill du utforma ditt drömboende i perfekt läge nära Älvsjö centrum!
1 trappa upp i huset väntar denna trevliga och välplanerade lägenhet om två rum och kök med balkong i härligt syd-väst-läge mot den trivsamma Lerkrogsparken. Lägenheten är i gott men något äldre skick. Den har ett attraktivt läge med ljusinsläpp från två håll, stort vardagsrum med utgång till balkong, rymligt kök och ett rofullt sovrum samt badrum med wc, handfat och badkar vilket gör detta till ett hem att trivas i.
Lägenheten ligger endast ett stenkast från Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. I närområdet finner ni också härliga Långsjöbadet som är ett kärt utflyktsmål för de boende i området. Där plogas också upp en skridskobana vintertid då istjockleken tillåter. 

Stort vardagsrum
Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. På golvet pryder en vacker ekparkett. Varma sommardagar kliver man gärna ut på den angränsande balkongen.

Härlig balkong
Balkongen med sitt härliga läge i syd-väst mot trivsamma Lerkrogsparken når ni från vardagsrummet. Balkongen är stor nog för en utemöbelgrupp. Här kommer mycket tid att tillbringas soliga sommardagar.

Ljust kök
I det ljusa rymliga köket finner ni separat kyl och frys samt spis med ugn. Köket rymmer ett matbord för 4 - 5 personer.

Rofullt sovrum
Sovrummet har gott om plats för både dubbelsäng och sängbord.

Praktiskt badrum
Badrummet är praktiskt uppdelat i två delar där det finns badkar i den ena delen samt wc och toalett i den andra delen. 

Stor ljus hall
Hallen är ljus och rymlig. Här finns det gott om plats för ytterkläder och skor.

Klädkammare
Från hallen når ni den rymliga klädkammaren.

Övrigt
- Ägaren har installerat en riktigt rejäl säkerhetsdörr.
- Till lägenheten hör ett vindsförråd.