BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Tantogatan 67, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 42.5 kvm
  • 3.550.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en rymlig och ljus bostad med bevarade 60-tals detaljer. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster, genom vilka ljuset strålar in över golv och väggar. Här bor du mitt emellan myllrande Södermalm och böljande vatten vid Årstaviken.

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Det finns gott om utrymme för klädhängare och skoförvaring. Klinkergolvet ger en tuff kontrast till de vitmålade väggarna. I anslutning till hallen ligger det stambytta och nyrenoverade badrummet. 

Vardagsrum
Till höger om hallen ligger vardagsrummet. Det är nu man upptäcker den härliga rymden och den hänförande utsikten över Årstavikens vatten. Rummet är möbleringsvänligt och karaktäriseras av ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger ekparkett och omgivande väggar är vitmålade. Här får både en soffgrupp samt matbord plats.

Sovrum
Till vänster om hallen ligger sovrummet. Här ryms en stor säng samt möbler efter behov. Trägolv och vitmålade väggar. Det finns en dubbelgarderob med klassiska pardörrar och tillhörande överskåp. Precis utanför sovrummet finns en mycket rymlig och praktisk klädkammare med tillhörande linneskåp/garderob.

Kök
Praktiskt kök som inbjuder till matlagningssällskap. Här kan man skönja båttrafiken på Årstaviken medan middagen blir klar. Bra förvaring i köksskåp med vita köksluckor i originalutförande. Vitkaklat stänkskydd. Utrustningen består av spis/ugn (ny), kyl/frys och ett rymligt skafferi. 

Badrum
Det fräscha badrummet är nyrenoverat i samband med stambytet 2021. På väggarna sitter vitt kakel. Golvet är belagt med ljust klinker i en beige nyans samt golvvärme. Det finns dusch med vikväggar, badrumsskåp, handdukstork, handfat, vägghängd WC samt spotlights i taket.

Övrigt
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.
All el i lägenheten är omdragen i samband med stambytet. Även nytt säkringsskåp med jordfelsbrytare.
Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering.