BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Strand - Nacka

Fabrikörvägen 4D

  • 3.5 rum och kök
  • 109 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Vill du ha det lilla extra så är det här rätt bostad för dig. Välkommen hem till denna fantastiska och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd, specialbyggt kök, hiss direkt till garaget och en fantastisk uteplats om ca 36kvm i västerläge. Från uteplatsen avnjuter du härlig utsikt över Kaknästornet under dagen och på kvällen ser man en ljuvlig solnedgång gå ned över Djurgården. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap. Väl tilltaget förråd disponeras som kontorsyta.

Köket är unikt, exklusivt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll/ugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitvaror från Siemens. Mycket bra förvaring i stora skåp.

Bostaden har ett stort sovrum som enkelt rymmer större dubbelsäng och annan förvaring. I direkt anslutning till masterbedroom har du avlastande förvaringsutrymmen i den smakfulla garderobsväggen.

Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik och väggar i natursten. Här finns wc, stor spegel, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Även här har man bra förvaring.

Trevlig förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Lyckosamt så ligger den just utanför dörren. I föreningen finns det också en förskola.

Här bor ni i Nacka Strand som är en unik växande stadsdel, med promenadavstånd till mysiga restauranger nere vid kajen, padelbanor och cafeér. Härifrån kan ni ta båten smidigt in till stan (12 min), Djurgården eller Lidingö på ca 20 min. Vid nära avstånd till Nacka Forum och kommande Nacka stad så har ni allt ni behöver på gångavstånd.

- Stor uteplats om 36kvm i västerläge
- Genomgående ljuspigmenterat ekgolv
- Fantastisk planlösning och generösa ytor för större sällskap
- Fönster från golv till tak
- Mycket bra förvaring
- Förening med egen bio, övernattningslägenhet och kylrum för matleveranser
- Nära till allt!

Välkommen på visning!