BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Frustunavägen 27

  • 8 rum och 2 kök
  • 226 kvm
  • Såld
  • 17118
  • 3972
  • 23686
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna underbara villa om totalt 226 kvm med friköpt hörntomt fint belägen i trevliga och attraktiva Örby. Huset är smakfullt renoverat med genomgående sobra färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Huset är idag inrett så att man erhållit två mycket bra och välplanerade lägenheter. Lägenheterna är fördelade på övre plan och på entréplan och båda är idag utformade som 4 rum och kök. Båda lägenheterna har balkong, öppen spis och tillgång till altan. I huset finns även ett stort garage och på fastigheten finns parkeringsplats för upp till 3 bilar.

HÖRNTOMT OM 991 KVM – EN EGEN OAS
Mycket fin trädgårdstomt där man har skapat en insynsskyddad och lummig fristad i perfekt solläge. Här har man tagit vara på tomtens naturliga fördelar och förstärkt dess karaktär med härliga trädäck och både nya och gamla planteringar. Här finns stora ytor med plats för sittgrupper, loungedelar, solstolar och grill. En synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! 

FLEXIBILITET – TVÅ BOENDEN ELLER EGEN VILLA
En dröm för den stora familjen eller för den som söker rymd och plats. Här kan man välja att nyttja huset som ett parhus, där man endast delar på den gemensamma entrén, eller som en stor härlig villa med massor av utrymme. Båda bostadsplanen är snyggt rustade och bjuder på fina fönsterpartier som ger underbart ljusinsläpp. Här får man även access till både balkong och uteplats vilket suddar ut gränsen mellan ute och -innemiljön. Båda bostadsplanen har genomgått omfattande renoveringar och är i gott skick.

ENTRÉPLAN – 4 ROK

Vardagsrum
Underbart vardagsrum som karaktäriseras av vackra linjer och generösa glaspartier. Rummet ligger i en mindre etage ner från köket/matplatsen och nås via en trappavsats. Skillnaden i höjd skänker rummet både rymd och extra karaktär. Från vardagsrummet har man access till trädgården och ett fint intilliggande trädäck, vilket skapar en miljö som bjuder in till mingel och middagar i det fria. 

Kök
Hemtrevligt och stilrent kök (2017) med fokus på njutning och umgänge. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt inbyggd ugn. Snyggt kaklade väggar ovan bänkytor ger köket det lilla extra.

Matrum
Underbart matrum med god kontakt med det intilliggande köket, vilket ger liv med stora sociala ytor där fokus ligger på njutning och umgänge.

Tre sovrum
På entréplan finns hela tre sovrum med mycket bra möblerbarhet. Underbart Master bedroom med utgång till balkong, vackert ekparkettgolv och en fin fungerande öppen spis. Rummet har gott om plats för både dubbelsäng, förvaring och övrigt passande möblemang. De två andra sovrummen är även stora och här finns plats för såväl rejäla sängar som skrivbord.

Toalett
I anslutning till hallen finns ett rymligt badrum med fönster. Badrummet är utrustat med både wc, tvättställ med kommod, handdukstork och både dusch och badkar. Väggarna är helkaklade och golvet belagt med klinker med golvvärme.

Hall
Hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

ÖVRE PLAN – 4 ROK

Vardagsrum – Utgång till balkong
Underbart vardagsrum med fönster i två väderstreck, fungerande öppen spis och utgång till balkong. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang.

Kök
Hemtrevligt och stilrent kök (2018) med fokus på njutning och umgänge. Köksutrustningen består av integrerad kyl, integrerad frys, integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro i högskåp. Snyggt kaklade väggar ovan bänkytor.

Matrum
Härligt matrum med fin kontakt med det intilliggande köket och vardagsrummet. Ett rum att trivas i året om.

Tre sovrum
Även på det övre planet finns hela tre sovrum med mycket bra möblerbarhet. Underbart Master bedroom med fina linjer och högt till tak. Rummet har gott om plats för både dubbelsäng och övrigt passande möblemang. De två andra sovrummen är lika rymliga med plats för rejäla sängar och skrivbord.

Toalett
I anslutning till hallen finns ett rymligt badrum med fönster. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ med kommod, handdukstork och dusch. Väggarna är helkaklade och golvet belagt med mosaik med golvvärme.

Hall
Hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor.

KÄLLARPLAN
Källarplanet kan nås både via entréhallen och från garaget direkt från gården. I källarplanet finns undercentral för bergvärme, tvättstuga, matkällare, flertalet förråd och rum för vedförvaring.

GARAGE OCH PARKERING
I huset finns ett stort garage och på fastigheten finns parkeringsplats för upp till 3 bilar.