BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tollare, Nacka

Tollareslingan 20, 9tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 5.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska bostad som ligger i ett drömläge i Tollare. Här bor ni med en enastående utsikt över vatten och naturområden som måste upplevas på plats!

- Magisk balkong i rakt söderläge med fri sikt mot vattnet
- Några minuters gångavstånd till buss som enkelt tar dig in till stan
- Ljus och öppen planlösning
- Fantastiska bad och naturområden i närheten

Man välkomnas in i hallen som är rymlig och plats för avhägning av ytterkläder med garderober. Hallen leder in till sovrum och vardagsrum. Det stora sovrummet erbjuder plats för stor säng och en egen walk in closet. Det andra rummet kan användas som sovrum, gästrum, kontor eller efter eget behov.

Köket är av hög modern standard utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro och ugn samt stor kyl och frys. God och lämplig plats där 4-6 personer bjuds till bordet där man kan njuta av fantastisk utsikt. Planlösningen mot vardagsrummet är öppen och stort ljunsiläpp från fönsterpartier skapar en behaglig känsla i bostaden. Från vardagsrummet når man balkongen som ligger i rakt söderläge, där man kan avnjuta både soliga dagar och vackra solnedgångar utan att störas av hus eller grannar framför. Modernt badrum med gott om plats för alla era behov. Helkaklat med stilrena färger, tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk med god förvaring.

Det här är en bostad som ni inte vill missa så passa på att kontakta mäklaren och boka in er tid för visning direkt!

Välkommen på visning.