BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge

Ormingeringen 10D

  • 2.5 rum och kök
  • 60 kvm
  • 2.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad i en stabil och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad i gavel. Läget är bra med utsikt och balkong mot en mysig och lugn innergård dit man kan ta sig för att sola och grilla.

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med möjlighet till två rymliga sovrum där det ena utrymmet idag används som matsal. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning i och med matsalen. Välplanerat sovrum med plats för större säng, klädförvaring och skrivbord. Nytt och stilrent kök som är utrustat med, spis med ugn, spisfläkt och en kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid köket med plats för 4-6 personer. Balkongen nås från vardagsrummet mot en mysig innergård. Här har du behaglig förmiddagssol fram till 13-14 på sommaren. Vissa grannar tar sig ut via balkongen ut på innergården och grillar och solar hela dagarna. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. 

Badrummet är fint renoverat. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Snygg vitt tvättställ, spegel ovan med belysning. Dusch med draperi och en wc. Grått klinker och helkaklade väggar. 

Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus och postboxar. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Bra balkongläge mot en mysig och lugn innergård
- Stabil förening, ca 4172 kr lån/kvm
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Gångavstånd till bussar dygnet runt