BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöbaden

Vinterbrinksvägen 33, högst upp

  • 2 rum och kök
  • 68.3 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Centralt läge i en av Nackas mest stabila bostadsrättsföreningar. Hiss ner till varmgarage, stort förråd i direkt anslutning till bostaden, stor balkong, solceller på taket, bergvärme, stambytt, nya fönster, låg belåning om ca 4200 kr per kvadratmeter. Här är det ordning och reda! Lägg därtill att bostaden är i mycket fint skick, bara att flytta in!

 

Granne med skogen, men ändå bara 600 meter till affären! Stor härlig tvåa högst upp i huset med väl tilltagen balkong i väster. Läget högst upp ger en väldigt ljus bostad helt utan insyn. 

Välkomnande hall med plats för arbetshörna. Parkettgolv och målade väggar.

Rymligt och ljust badrum med fönster. Grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Klassiskt och stilrent. Utrustning: dusch, toalett, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, elektrisk handdukstork.

Rejält kök med mycket skåp och bra arbetsytor. Vita klassiska köksskåp och svart kakel ovan bänk. Trivsam matplats vid fönster. Utrustning: vinkyl, diskmaskin, inbyggd micro, inbyggd ugn, induktionshäll, kyl. Parkettgolv och målade väggar.

Generöst vardagsrum som ger plats till både soffgrupp och matsalsmöblemang. Parkettgolv och målade väggar. Utgång till den mysiga balkongen i västerläge, som har fin utsikt över den grönskande innergården. På balkongen finns gott om plats för både möblemang och odlingar.

Sovrummet är lagom stort för dubbelsäng, sängbord och ett par extra fåtöljer. God klädförvaring i hela sex inbyggda garderober. Parkettgolv och målade väggar.