BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Trångsund

Tornslingan 18

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Belägen på populära Tornslingan i stabil och välskött HSB-förening med mycket bra ekonomi finner ni denna ljusa och fina 3:a! En rymlig och välplanerad bostad med stora rum, fullutrustat kök med fina materialval och balkong i sydvästläge mot föreningens lugna innergård. Därutöver erbjuds genomgående renoverade ytskikt, öppen planlösning och ljusa väggar. Stambytt badrum utrustat med vägghängd WC, golvvärme, handfat med kommod och vikbara duschväggar i glas. Ett drömboende att flytta direkt in i!

Brf HSB Trångsund är en populär föreningen som äger marken och har gjort flera stora renoveringar så som t.ex. stambyte, fasad-, fönster- och balkongrenovering. Föreningen består av 303 lägenheter. I föreningen finns bland annat gym, bastu, hobbylokal/Snickarbod, föreningslokal, grönskande innergård med grillplatser och lekplats.

Här bor du med närhet till goda kommunikationer, matbutik och restauranger samt skola och förskola. På kort gångavstånd når du pendeltågsstation och bussar och på cirka 18 minuter är du inne i Stockholm C. Området har många fina badplatser och en fin park som används flitigt under högtider.

- Låg belåningsgrad i stabil HSB-förening
- Balkong med eftermiddagssol
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Genomgående renoverade och fräscha ytskikt
- Stambytt badrum
- Rymlig klädkammare med ljusinsläpp