BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Textilgatan 21, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 5624
  • 833
  • 3650
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ljus och luftig 2:a (möjligt att enkelt göra om till 3:a) perfekt belägen högt upp i ett av de arkitektritade HG7-husen i idylliska Hammarby sjöstad. Lägenheten går i modern stil och är fylld av luft och ljus med genomgående stora fönster och en härlig öppen planlösning. Som pricken över i har du också en underbart stor vinterträdgård som gjord för mysiga sommarhäng.

Innanför dörren möts du av en ljus och inbjudande hall. Jacka och skor hänger du av dig i en platsbyggd förvaringsmöbel som också ger dig bra med förvaringsutrymme. Till höger väntar det luftiga matdelen som badar i ljus med en hel vägg av stora fönster från golv till tak. Utgång till den fantastiska vinterträdgården med utsikt mot lugn innergård. Detta rum går enkelt att dela om till ett ytterligare sovrum om så önskas. 

Vinterträdgård med sol från morgon fram till lunch, ger dig inte bara en ytterligare matplats, utan också plats för både soffor och plantering i högt och ostört läge. Den generösa ytan sträcker sig längs hela lägenheten med massor med plats att umgås och njuta av sommaren.

Lägenhetens mittpunkt är köket som är öppet mot både allrummet och matplatsen. Köket från Kvänum går snyggt i vitt med vackra bänkskivor i marmor. Moderna vitvaror från Siemens, som induktionshäll och inbyggd ugn, inspirerar till matlagning. Du har också gott om förvaring i många skåp och lådor. När maten är klar förflyttar du dig till den trevliga matplatsen intill. Här har du ett härligt ljusflöde från stora fönster. 

Allrummet är ljust och lätt möblerat. Den stora ytan ger dig plats att umgås med familj och vänner lika väl som att bara koppla av i soffan framför en film.

Du har också ett fint sovrum som ligger lugnt beläget. Med stora fönster och gott om förvaring i garderober från Kvänum.

Vid hallen finns det stilfulla badrummet som pryds av matt vita kaklade väggar och italienska stora betongplattor med skön golvvärme. I ena delen finner ni duschhörna med stänkskydd i glas. I andra delen kan du hantera tvätten med tvättmaskin och torktumlare. Smart förvaring i förvaringsskåp och hylla.

Välkomna hem!