BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Eldsbergagränd 2

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • 2.830.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till denna ljusa lägenhet i modern utformning med stora fönster, högt i tak och mycket stor balkong i fint solläge! 
Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier. Hörnläget ger lägenheten otroligt ljus och detta kombineras på bästa sätt med en näst intill obefintlig insyn tack vare husets smarta placering. Både kök samt badrum håller bra standard och är utrustade med alla bekvämligheter. Rummen är lättmöblerade och har genomgående snygg och enhetlig ekparkett. Värt att nämna är att JM år 2002 fick "Stora Boendepriset" för dessa byggen, som definitivt är något utöver det vanliga. Husen är moderna och i gott skick, byggt 2001 i en väldigt stabil förening. 

Inbjudande och inredningsbar hall. Mycket rymligt och ljust vardagsrum med stora panoramafönster som vetter ut mot grönskan. Härlig takhöjd och trevlig öppen planlösning mot kök. Utgång till den stora balkongen. Sommartid blir balkongen som ett extra rum att njuta av. Elegant kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. 

Optimalt boende med alla bekvämligheter, perfekt för alla ålderskategorier! 
Här bor ni lugnt och skönt på en skogsbeklädd ås med natursköna Årstafältet alldeles intill! 
Dessutom hittar du allt du kan önska i närheten av bostaden såsom lekpark, dagis, skolor, affärer, post, restaurang, idrottspark, golf, tennis, badminton och ridskola. Goda kommunikationer med buss runt hörnet samt tvärbana och pendeltåg i närområdet. Lugna omgivningar och på gården förekommer ingen genomfartstrafik.

Generellt om bostaden

- Högt i tak
- Genomgående parkettgolv
- Stora fönsterpartier
- Hörnlägenhet
- Populärt område
- Generösa sällskapsytor
- Stor balkong
- Promenadavstånd till grönområden
- Busshållplats utanför lägenheten
- Stabil förening