BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Stenvägen 93B

  • 4 rum och kök
  • 103 kvm
  • Såld
  • 3835
  • 261
  • 6602
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till en radhusidyll med gångavstånd till Mariefreds stadskärna. Här bor man i optimalt planerat radhus fördelar på två våningar på en familjär och mycket omtyckt gård med lekplats framför huset. Stora altanen på baksidan vetter mot skogen och gångvägen vilket gör den lummigt insynsskyddad. Detta radhuset är belägen på den bästa längan invid skogen och en makalöst vacker utsiktsplats över Mariefred. Området ger närhet till såväl förskola, skola, Mariefreds IP samt vacker natur. Området har fina gemensamma grönytor och fin lekplats, här är barnvänligt, trafikfritt och lugnt. Carport och förråd i länga och eget förråd framför huset. Huset är påkostad med nyrenoverat kök och badrum. Ett boende som måste upplevas på plats!

Gjorda renoveringar:
Badrum år 2015.
Golv år 2015.
Kök år 2019.
Stora altanen år 2018. 
Altanen framsidan år 2021
Ommålning fasad år 2020. 

Fiber finns indraget. 

Radhuset har två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan där en stor och praktisk altan utgör baksidan. Dessutom finns en balkong från ena sovrummet. 

Huset har genomgående fina parkettgolv. 

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängig för ytterkläder. 

Kök
Nyrenoverat och smakfullt kök med alla faciliteter. Stort nog för rymligt matbord för fler 6 personer. Stora fönsterpartier som vetter ut mot den mysiga framsidan i soligt läge. I anslutning till köket finns tvättstugan. 

Vardagsrum
Stort och härligt vardagsrum med altandörr ut mot stora altanen på baksidan. Här finns gott om plats för större soffgrupp om så önskas. 

Badrum
Renoverat badrum med duschväggar av glas. Kommod, toalett och handdukstork. Stilrena och påkostade materialval. 

Via en bred trappa når man övervåningen

Sovrum 1
Stort sovrum med möjlighet till större dubbelsäng, i anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare som också kan nyttjas som barnrum eller arbetsplats. 

Sovrum 2 & 3
Bra storlek på sovrum/gästrum/kontor, det ena har utgång till huset balkong. 

Badrum
Badrum med badkar, toalett och handfat.