BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ekudden

Ekuddsvägen 3, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 2151
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni äntligen chansen att köpa denna magiska gavel 3a högt upp i huset med panoramavy över Järlasjön. Här får du allt från en fräsch lägenhet, magisk utsikt, badrocksavstånd till Järlasjös bryggor och en välskött förening. Ett stenkast från såväl natur & vatten som kommunikationer & shopping, ett riktigt drömläge!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i form av inbyggda garderober. Här har man även en väl tilltagen klädkammare med god förvaring. 

Vidare in i bostaden når man vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här har man fantastisk utsikt över Järlasjön. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp, tv-möbler samt matbord för stora middagsbjudningar. 

Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong som ligger beläget med den härliga utsikten mot Järlasjön. Här får man enkelt plats med sittgrupp, grill, och gröna växter.

Välplanerat kök som är välplanerat med goda arbetsytor samt förvaringsutrymmen. Köket har snygga vita luckor och är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. Från köksfönstret kan man även njuta av den fantastiska utsikten mot Järlasjön.

Bostaden har två rymliga sovrum. Master bedroom är generöst tilltaget där man får plats för dubbelsäng och eventuell arbetsdel eller läshörna. Även här har man den magiska utsikten mot Järlasjön att vakna upp till varje morgon. Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum som idag används som barnrum. Rummet rymmer säng och förvaring och har också fin vattenutsikt mot Järlasjön.

Badrummet är fräscht och helkaklat i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring, golvvärme, dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Varmt välkommen på visning. 

 

 

- Magisk gavel 3a högt upp i huset

- Vattenutsikt från samtliga rum

- Balkong belägen med utsikt mot Järlasjön

- Utmärkt planerad

- Gångavstånd till Sickla köpkvarter

- Stor södervänd terrass för föreningens medlemmar!