BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Brättnevägen 1

  • 2 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 5875
  • 872
  • 5198
Värdera din bostad

Beskrivning

En chans, en ynnest, ett hedrande förtroende… Ja, så känns det för mig att få hjälpa till med försäljningen av denna pärla. Här har du en fullt utrustad tillvaro, om än i nätt format mitt i Sturebys charmiga villaidyll. I teorin är lägenheten en tvåa, men med sina optimalt planerade kvadrat, charmiga snedtak och öppna planlösning blir den större och sommartid gissar jag att den stora, tillhörande uteplatsen blir ett solklart favorithäng! Här får du en lägenhet med en totalyta på ca 46 kvm (varav 32 är boarea) - Det är smarta kvadrat, som sagt och snedtaket gör inte inramningen sämre.

I lägenhetens största rum lever vardagsrum och kök i fin harmoni. Öppenheten skapar många möjligheter hur du ska möblera, men håll det enkelt så att du inte bromsar flödet i rummet. Köket spelar en central roll, och är byggt i praktiskt U-format. Fönstret precis intill vetter mot gården och ger ett fint ljusinsläpp och bra arbetsljus under hela dagen.

Lägg märke till hur takfönstren kastar ljus över soffhörnan. Så mysigt! Här kan du du slå dig ner och Netflixa ett avsnitt till och samtidigt ha nära att fylla på chipsen i köket.

Vågar jag påstå att det här är det mysigaste sovrummet? Ja, det är inte omöjligt faktiskt. Här kommer du garanterat sova très bien! Det ryms en dubbelsäng utan problem och även förvaringsmöbler om du vill.

Bakom köket finns ytterligare ett utrymme med snedtak. Om du ögonmåttar lite inser du att detta kanske skulle kunna vara ett "gästrum" eller kanske en klädkammare?

I det här badrummet låter trivseln knappast vänta på sig. Med ett ovanligt fint takfönster med himlen i blickfånget. Gott om svängrum om du gillar att flaxa med armarna. Blir det här kanske ditt nya favoritrum?

Varmt välkomna på visning!