BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka, Orminge

Ormingeringen 53B, 1tr

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 4551
  • 412
  • 2943
Värdera din bostad

Beskrivning

- Bland det bästa läget i området med radhuskänsla!
- Bra balkongläge i fantastiskt västerläge
- Stabil förening, ca 3500 kr lån/kvm
- öppen, social planlösning
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Gångavstånd till bussar dygnet runt

Eftertraktat boende i Orminge. Dessa tågvagnar med få lägenheter per trapphus med radhuskänsla är en favorit i Orminges bästa del. En perfekt familjebostad med bra planlösning, tre sovrum, två badrum, balkong i västerläge och ett riktigt bra läge i området!

Välkommen en våning upp till denna familjevänliga bostad på Ormingeringen 53B. Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två rymliga sovrum. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Stort sovrum med plats för större säng, skrivbord och stor garderob. två mindre sovrum med plats för garderob, säng och skrivbord. Fräscht kök med en praktisk köksö. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn/mikro, spisfläkt, diskmaskin och en kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats vid köket med plats för 4-6 personer. Öppen, social planlösning över kök och vardagsrum där ni kan umgås med vänner och familj över middagar. Balkongen nås från vardagsrummet. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid i ett behagligt västerläge.

Badrummet är fräscht och gjorts större än i originalutförande. Utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, spegel ovan med belysning. Det mindre badrummet är i gott skick med wc och förvaring.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. Till bostaden hör ett källarförråd.

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och varmt välkommen på visning.