BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Traneberg

Minnebergsvägen 23

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 5152
  • 1151
  • 3232
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa i grönskande läge på återvändsgata. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök med charmiga detaljer kvar. Avskiljt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Kaklat badrum med dusch, wc samt handfat, möjlighet att installera tvättmaskin vid önskemål.

Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Grönskande omgivning helt utan insyn. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Här har man tagit hänsyn till originalkänslan.
Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som stavparkett och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor. 

Brf Tryckstången 2 är en välskött förening med 9 lägenheter. Stabil och välplanerad förening. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. Trevlig uteplats som medlemmarna kan disponera över.

- Välskött förening
- Charmiga originaldetaljer
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Lugnt område
- Grönskande omgivning
- Nära till vatten
- Helrenoverad hall 2020

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.