BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kolartorp

Kolarslingan 17

  • 5 rum och kök
  • 130 kvm
  • Såld
  • 5626
  • 1626
  • 3883
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Kolarslingan 17!

Här finner vi en underbar fastighet med alla rätt, låg driftkostnad, dubbla garage, optimalt placerad med närhet till förskolor, skolor, dagligvaruhandel, natur och friluftsliv.

Huset tillhandahåller kvalitéer såsom öppen social planlösning, god förvaring och utrymmen för hela familjen att samlas på. Bostaden erbjuder idag tre bra sovrum med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot kök får en extra mysfaktor under vintern tack vare den öppna spisen som vackert pryder vardagsrummet. Ett smakfullt lantligt kök med allt man kan tänkas behöva i utrustningsväg för att utveckla sina kulinariska färdigheter. Två helkaklade badrum, tvättstuga med ingång från garaget och härliga sociala utrymmen för hela familjen att samlas på både inomhus och utomhus. Den underbara trädgården ger utrymme för flera sittgrupperingar och bjuder in till social samvaro för både dom stora och små sällskapen.

För den med gröna fingrar finner vi en välskött trädgård där man motiveras till att skapa sin egen oas med gott om plats för barnen att leka på. Uppfarten är vackert stenlagd med planterings möjligheter intill som ger en välkomnande känsla. Utöver kvalitéer i och runt huset så blir logistiken för barnfamiljen ett minne blott med direkt närhet till alla vardags måsten.

Så missa inte chansen att uppleva detta hus på plats!

- Enplanshus
- Byggt 2013
- Barnvänligt område
- Nära förskolor, skolor
- Nära dagligvaruhandel & centrum
- Granne med naturen