BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Sågverksgatan 120, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 4635
  • 743
  • 2242
Värdera din bostad

Beskrivning

Här på Sågverksgatan 120 har du perfekt lägenhet antingen du vill skala upp eller ner ditt boende. Det är lagom långt från stadens hets, lagom högt från gatan. Lagom stort för en eller två och supermysigt med en öppen spis, och dessutom fixat och fräscht. Hit kan du ta ditt pick och pack och bara landa. Många gamla fina detaljer finns kvar sedan huset var ungt. Det ger själ och personlighet.

I köket finns inte mycket kvar av originalet, ändå är den gamla känslan fint bevarad i fönster och lister. Inredningen är mer modern, men ändå klassisk, med vita luckor stilrent kakel. Såväl arbetsytor som förvaringen har optimerats till max, med praktisk och snygg bänk och skåp nästan hela vägen ända upp till tak.

Vardagsrummet är ett rum du kommer att längta hem till. Vardagsrummet har plats för både soffa och matsalsbord i lite olika proportioner beroende på vilket du vill prioritera mest. Kanske är det helt naturligt att sätta matbordet utmed fönstret som det är nu, eller så har du kanske har andra idéer, inget är hugget i sten här. Egentligen inget som sätter gränsen för var det ena eller andra börjar i detta härliga rum. Ställ soffan som du vill, med ryggen hit eller dit, inget blir fel här. En fungerande öppen spis blir en mysig stämningshöjare och ger dig ett avkopplande lugn.

Det ena sovrummet finns bakom köket. Sovrummet är precis lagom stort och väldigt mysigt. En klädkammare finns, där iallafal endel kläder får plats. Att fönstret vetter mot gatan behöver du inte bekymra dig om, här är det lugnt.

Det andra sovrummet kan användas som arbetsrum, barnrum eller gästrum? Valet är ditt. Ett stort fint dubbelfönster ger ljuset spelrum och en stor garderob ger goda förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i en ljus sober ton och på golvet ligger en mysig heltäckningsmatta.

Badrum med tidlösa materialval. Väggarna är kaklade i vitt och golvet pryds av en smakfull mörk klinker. Inrett med dusch och wc. På det hela ett mycket stiligt badrum med fina material.

Lägenheten erbjuder sällsynt goda förvaringsutrymmen, utöver detta disponeras dessutom ett källarförråd.

Trevlig och välskött förening som äger marken och där bergvärme finns installerad. Föreningen har dessutom baksida med utemöbler och grill. Stureby är känt för sin grönska och mysiga atmosfär. Den rogivande miljön i kombination med mindre gator och fågelkvitter i träden gör det svårt att tro att du befinner dig i så centralt ändå. Efter en promenad i området märker du att omgivningarna har allt du kan önska. I direkt närhet finner ni förskola samt goda kommunikationer bl.a. med buss 144 som trafikerar Gullmarsplan-Älvsjö st-Fruängen. På promenadavstånd nås Stureby tunnelbana. I närområdet finns även fotbollsplan, lekplats, mataffärer, pizzeria samt annat serviceutbud.
Varmt välkomna på visning!