BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut

Fyrvaktarkroken 8, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 185
  • 2295
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade 2:a, högt upp i huset med balkong i fritt och eftertraktat österläge!

Här erbjuds stilrena ytskikt i ljusa färger och parkett som är genomgående i hela bostaden. Stilrent kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns även utgången till lägenhetens stora balkong som erbjuder alla sol från uppgång till tidig eftermiddag. Rymligt och insynsskyddat sovrum som vetter mot gården i ett lugnt och ostört läge. Badrummet har goda förvaringsmöjligheter och är utrustat med dusch, tvättmaskin samt torktumlare.

Blåsut är ett optimerat område även när det kommer till kommunikationer. Till Blåsut går Tunnelbanans gröna linje 18. I Skärmarbrink hittar man anslutande linje 17 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.

Blåsut ligger på gångavstånd från både Globen Shopping med 60 butiker och restauranger och Dalens Centrum. Här finns närservice som ICA, Pressbyrån, apotek, bibliotek, blomaffär, restaurang, sushi och småbutiker. I Gamla Enskede finns bageri och delikatessbutik.

Varmt välkommen på visning!