BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 164

  • 2.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 89.5 kvm
  • Såld
  • 5356
  • 743
  • 2948
Värdera din bostad

Beskrivning

Det som utmärker den här bostaden är det höga och fria läget och den tilltalande planlösningen med rymliga rum. Balkongen har perfekta soltimmar från dag till kväll. Förutom sovrummet finns här en alkov som går att nyttja som kontor eller gästrum. Den stora klädkammaren med egen entré går också att nyttja som hobbyrum/hemmakontor. 

Att många väljer att flytta inom föreningen är ett gott betyg för Brf Tulpanträdet. Som boende här har du tillgång till bl.a pool, bastu, gym, festlokal, fyra tvättstugor, övernattningslägenheter och garage. 

Balkong 
Underbar balkong med vidsträckt utsikt och soltimmar från dag till sen kväll under sommarhalvåret. Här finns plats för en soffgrupp och en massa blommor efter säsong. Många timmar kommer att tillbringas här ute under den varmare årstiden. Placeringen intill köket gör också att balkongen blir till den perfekta platsen för frukost, lunch och middag. 

Kök 
Köket är både rymligt och smakfullt med gråa släta köksluckor. Ett matbord går att duka upp för många middagsgäster. Den maskinella utrustningen består av ugn/mikro, hällspis, diskmaskin och kyl/frys. 

I anslutning till köket finns en stor klädkammare med garderober och även en egen entrédörr, vilket är praktiskt när storhandlingen är gjord och kassarna kan bäras in direkt till köket. 
Bostadsrättsinnehavaren förfogar även över ett källarförråd.  

Sovrum 
Ljust och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Det höga läget gör att rummet känns ostört. 

Vardagsrum 
Trevligt sällskapsrum med stora ytor och ett fint burspråk med utsikt över grönskande trädtoppar. Plats finns för en soffa, TV-möbel, bokhylla och läsfåtölj.

Alkov 
I anslutning till vardagsrummet finns alkoven som nyttjas som kontor av nuvarande ägare. Här finns också plats för t.ex en gästsäng. 

Badrum 
Stort badrum med kakel och klinker i vita och blåa toner. Badrummet har fina detaljer såsom väggnischen och den stora vägghängda spegeln. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, vägghängda skåp och kombinerad tvättmaskin/ torktumlare. Plats finns också för separat torktumlare. På motsatt sida finns dusch, WC och handfat. Här finns också härlig golvvärme och handdukstork. 

Hall
Möblerbar hall med plats för hatthylla och byrå. Direkt till höger finns en inbyggd garderob. På golven i samtliga rum, utom badrum, pryder en enhetlig parkett. Samtliga väggar går i ljusa färgskalor.