BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen - Liljeholmen

Vingårdsgatan 46, 1 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 89.5 kvm
  • Såld
  • 3852
  • 831
  • 4919
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa och välplanerade 3,5:a vid populära Liljeholmskajen. De 89,5 väldisponerade kvadratmetrarna bjuder på genomtänkta materialval och fint ljusinsläpp tack vare det generösa fönsterpartierna. Lägenheten har allt man kan önska sig; två rymliga balkonger i härliga lägen, genomgående hög standard, smart belysning som kan röststyras eller styras via en app, social planlösning och mer därtill. Här bor ni i ett utmärkt läge som bjuder på både natur och storstadspuls med oslagbara kommunikationer inom gångavstånd.

Luftigt och socialt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp, förvaring samt arbetshörna. Den rymliga matsalsdelen är belägen invid det stora fönsterpartiet och bjuder in till härliga middagar. Från vardagsrummet finner ni även utgången till den väl tilltagna balkongen i sydost. Här kan man avnjuta såväl morgonkaffet som middagar med skymt av Mälaren och dess båtliv som sällskap.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger lägenheten en luftig känsla och social atmosfär. I köket möts ni av modern och stilren inredning med luckor i trä och kakel som går i grått. Här underlättas matbestyren med praktiska arbetsytor och extra mycket förvaring tack vare välplacerade överskåp. Tack vare kökets öppna planlösning finns det en bardisk där man kan socialisera medan någon lagar mat. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spishäll, fläkt, integrerad ugn och micro samt kyl och frys i full storlek.

Lägenheten har två rymliga sovrum samt ett extra rum som mycket väl kan användas som ett kontor eller extra sovrum. Ena sovrummet som är the master bedroom är rymligt med härligt ljusinsläpp i två väderstreck. Här finns det gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Detta rum har flertalet garderober. Sovrum nummer två passar perfekt som barnrum med utrymme för säng och förvaring. Från detta rum har ni utgång till lägenhetens andra balkong som vetter mot föreningens innergård och som ligger i nordväst.
Det extra rummet med fina fönsterpartier ut mot lägenheten finner ni i vardagsrummet och används idag som ett barnrum.

Rymlig hall utrustad med goda avhängningsmöjligheter och inbyggda garderober som löser många förvaringsproblem. Det finns även en rymlig garderob för kläder och förvaring. Hallen leder er vidare till lägenhetens stora badrum som är stilfullt inrett med vitt kakel och schackrutigt klinker i blått. Rummet är utrustat med väggmonterad wc, kommod med bra förvaring och badkar. I badrummet finns ett avdelat rum för tvättdel beståendes av tvättmaskin och torktumlare ståendes under en praktiskt bänk i arbetshöjd med ytterligare förvaring i monterade väggskåp ovan.

Lägenheten är belägen i det mysiga området Liljeholmskajen där lägenhetshus samsas med caféer, restauranger och butiker precis invid Årstavikens vatten. På bara några minuters gångavstånd nås Liljeholmstorget med sina cirka 90 butiker, restauranger och utomstående kommunikationer i form av såväl tunnelbana som tvärbana och bussar. Omgivningarna bjuder på härliga promenadstråk och grönområden och med en kortare promenad tar ni er även över till Södermalm.

Varmt välkomna på visning!